Zanggroep Puur! presenteert

BACK TO THE SIXTIES!

Wie aan de jaren zestig denkt, denkt al snel aan provo’s, hippies, de moord op Kennedy, The Beatles en de protestliedjes van Bob Dylan. Het was het begin van een nieuw tijdperk, een roerige tijd waarin veel veranderde, ook in de muziek. Puur! ontdekte zoveel muzikale juweeltjes dat zij een compleet nieuw liedjesprogramma uit deze tijd samenstelde. Back to the sixties!

Het wordt een ware ‘trip down memory lane’. Met liedjes uit de popmuziek, kleinkunst, cabaret en musical. Er komt echt van alles voorbij. Van Elvis Presley tot Toon Hermans en van Simon & Garfunkel tot Shaffy & List. En natuurlijk ook The Beatles, die hit na hit scoorden in de jaren zestig. Duik samen met Puur! terug in de tijd en swing mee met de muziek van toen die we echt allemaal nog kennen.

Zanggroep Puur! bestaat uit: Loes de Wit, Tonnie Meester, Miranda de Jong, Jaap van Saarloos, Frank Stratmann en André Vloeijberghs. Puur! zingt zelf gekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door pianist en arrangeur Sjoerd Brouwer en Jeen Rabs op gitaar.

CONCERTDATA


Zondag 10 maart 2019 – Cultuurhuis Domusica, Zwolle – aanvang 15:00 uur
Reserveren via Gea Stel, tel. 038-4532653, e-mail gea_stel@hotmail.com
of Wieb Brouwer, tel. 038-4531485, e-mail wiebbrouwer@ziggo.nl
Zondag 24 maart 2019 – ‘t Kerkhuys, Spanbroek – aanvang 14:30 uur
Reserveren: puur.concert@gmail.com
Zaterdag 30 maart 2019 – Theater Het Pakhuis, Hoorn – aanvang 20.30 uur

Reserveren via www.pakhuishoorn.nl
Zondag 31 maart 2019 – Stadsgehoorzaal, Vlaardingen – aanvang 14:00 uur
Reserveren via www.stadsgehoorzaal.nl
Zondag 14 april 2019 – Calypso theater, Wijk bij Duurstede – aanvang 14:30 uur

Reserveren via www.calypsotheater.nlZanggroep Puur! presenteert True colors

ZANGGROEP PUUR! PRESENTEERT NIEUW PROGRAMMA TRUE COLORS

Flyer Puur! 2017

Het is eindelijk zover… de nieuwe concerttour is gepland! Er wordt al flink gerepeteerd en vanaf eind oktober staan de zangers van Puur! weer op de planken.Heb je zin in een middag of avond muziektheater? Wees welkom bij één van onze voorstellingen.

Met True Colors, het nieuwe liedjesprogramma laat Puur! weer verrassende kanten van zichzelf zien. ‘Ik zie jouw echte kleuren, ze schijnen door het oppervlak. Wees niet bang om ze te laten zien, want jouw echte kleuren zijn prachtig als een regenboog.’ Een bijzonder thema, het belooft een mooie voorstelling te worden met prachtige liedjes.

Concertdata
Zaterdag 28 oktober – Theater Het Pakhuis, Hoorn – aanvang 20.30 uur
Reserveren via www.pakhuishoorn.nl
Zondag 29 oktober – ‘t Kerkhuys, Spanbroek – aanvang 14:30 uur
Reserveren: puur.concert@gmail.com
Zondag 5 november – Calypso theater, Wijk bij Duurstede – aanvang 13:30 uur
Reserveren via www.calypsotheater.nl
Zondag 19 november – Cultuurhuis Domusica, Zwolle – aanvang 15:00 uur
Reserveren via Gea Stel, tel. 038-4532653, e-mail gea_stel@hotmail.com of Wieb Brouwer, tel. 038-4531485, e-mail wiebbrouwer@ziggo.nl

Zanggroep Puur! presenteert: Koffers vol liedjes

In een muzikale reis langs persoonlijke helden, kleinkunst iconen en ware legendes uit musical en popmuziek komt een verscheidenheid aan prachtige liedjes voorbij.

Flyer Puur! jan2016Van Édith Piaf tot Lenette van Dongen en van Andrew Loyd Webber tot aan de Beatles.Laat je meeslepen naar het verleden en terug.

Muziek kan je naar een andere wereld brengen, kan direct een bepaald moment of gevoel terughalen. Achter elk liedje schuilt wel een verhaal; je eerste liefde, een bepaald moment uit je jeugd of laat je steeds weer lachen om de humor achter de woorden. Zanggroep Puur! eert in deze muzikale reis een aantal pure helden! We nodigen u van harte uit mee op reis te gaan.

Zanggroep Puur! bestaat uit: Miranda de Jong, Tonnie Meester, Loes de Wit, Marc Romp, Jaap van Saarloos en Frank Stratmann. Puur! zingt zelf gekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. De zangers worden begeleid door Milembe Mateyo (percussie, accordeon), Bernt Folmer (cello, bas) en Sjoerd Brouwer (piano).

Speeldata:
Zaterdag 23 jan. 20:30 uur – Witte kerkje, Hauwert
Reserveren: puur.concert@gmail.com
Zondag 24 jan. 15:00 uur – Stadsgehoorzaal, Vlaardingen
Reserveren: www.stadsgehoorzaal.nl
Zaterdag 30 jan. 20:30 uur – Theater Het Pakhuis, Hoorn
Reserveren: www.pakhuishoorn.nl
Zondag 31 jan. 15:00 uur – Muziektheater, Wijk bij Duurstede
Reserveren: www.calypsotheater.nl

Zanggroep Puur! presenteert:

Flyer Puur! 2014IN THERAPIE
In therapie is de titel van het nieuwe liedjesprogramma van Zanggroep Puur! Met liedjes uit cabaret, kleinkunst en pop maken de 6 zangers eind november een kleine theatertour door Noord Holland. Zij staan achtereenvolgens in Theater Het Pakhuis in Hoorn, het witte kerkje in Hauwert en Theater Perdu in Amsterdam.

Bij verliefdheid, verdriet, onzekerheid of relatieproblemen is het soms lastig de juiste woorden te vinden. Misschien bestaan er daarom zoveel liedjes over gevoelens. Zanggroep Puur! zingt alle emoties van zich af, onder het motto: als je het niet kunt zeggen, dan zing je het maar. 

Zanggroep Puur! bestaat uit 6 enthousiaste zangers: Lianne van Diepen, Miranda de Jong, Tonnie Meester, Jos Neuvel, Jaap van Saarloos en Frank Stratmann. Puur! zingt zelf gekozen repertoire. Mooie pure liedjes. Samen, maar ook solo of in een duet. Zij worden begeleid op piano door Sjoerd Brouwer.

PUUR! In therapie – speeldata:
zondag 23 nov. 15:00 uur Theater Het Pakhuis, Hoorn
reserveren via: www.pakhuishoorn.nl
zaterdag 29 nov. 20:30 uur Witte kerkje van Hauwert
reserveren via: puur.concert@gmail.com
zondag 30 nov. 15:00 uur Theater Perdu, Amsterdam
reserveren via: puur.concert@gmail.com
Entree: € 12,50